Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central: nieuw en toch al 20 jaar oud

Om wat meer informatie te geven over Microsoft Dynamics 365 Business Central eerst een klein woordje over Dynamics 365. Dit is een nieuwe productnaam van Microsoft, maar is software met een rijk verleden.

Microsoft Dynamics 365 is de nieuwe overkoepelende naam voor de bedrijfssoftware van Microsoft. Onder deze naam promoot Microsoft meerdere oplossingen, waarbij Dynamics 365 Business Central de meest recente is.

Microsoft kocht in 2002 het Deense softwarehuis Navision en zetten daarmee haar eerste stappen in de markt van de administratieve bedrijfssoftware. In 2017 besloot Microsoft haar producten een nieuwe naam te geven, en zo is ook Microsoft Dynamics 365 Business Central geboren.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is nieuw, maar gebaseerd op de reeds bestaande Dynamics producten. Nieuw maar met zeer stevige fundamenten dus.

Microsoft Dynamics 365 Business Central: 100% cloud en vanaf 1 gebruiker

Zeer veel ondernemingen van klein tot groot gebruiken dagelijks Microsoft Office of Office 365. En waarschijnlijk dat u zelf ook iedere dag Microsoft Outlook, Word of Excel gebruikt.

Microsoft wil u hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365 bieden voor bedrijfssoftware. Zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar bedrijfssoftware die afdelingen ondersteunt met nieuwe functionaliteiten, op dezelfde zeer vertrouwde en herkenbare manier van Office 365. Denk hiervoor bijvoorbeeld een CRM-module of een eigen boekhoudpakket.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is cloud software die draait op de Azure cloud servers van Microsoft. Het is gestandaardiseerde software die vooraf ingericht is, waardoor de doorstart vanuit Office 365 ook makkelijk is.

Microsoft Dynamics 365 Business Central mikt heel erg op startende en kleine ondernemingen, en ook op de jongere generatie waarvoor digitaal heel normaal is. Kunnen werken met smartphone, cloud en apps is ook wat deze generatie verwacht.

Binnen Dynamics 365 Business Central vindt u dus tal van modules zoals voor CRLM, marketing, verkoop, aankoop, voorraad, boekhouding en nog veel meer.

Microsoft Dynamics 365 Business Central is beschikbaar in drie formules, waarbij u telkens iets meer functionaliteit aan de oplossing kan toevoegen. En als u groeit u, kan u ook vlot opschakelen naar een hogere formule.

Mocht dit nog niet volstaan, is het ook heel interessant dat klanten ook vlot kunnen overschakelen naar andere Dynamics 365 softwaresystemen. Binnen de Dynamics 365 familie kan iedere onderneming omschakelen naar een ander platform in functie van haar wens.

Microsoft wil met Dynamics 365 software iedere onderneming in elke fase van haar groei helpen met administratieve bedrijfssoftware. En Microsoft Dynamics 365 Business Central is daarbij een heel belangrijk instapproduct.

dynamicssoftware picture 101

Waar is Microsoft Dynamics 365 Business Central verkrijgbaar?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is sinds 2 april 2018 beschikbaar in 14 landen.

In de komende jaren zal dit landenaantal verder uitgebreid worden door Microsoft.

R

België

R

Finland

R

Oostenrijk

R

Zweden

R

Canada

R

Frankrijk

R

Spanje

R

Zwitserland

R

Denemarken

R

Italië

R

Verenigd Koninkrijk

R

Duitsland

R

Nederland

R

Verenigde Staten

Groeien met Microsoft Dynamics 365 Business Central software

Net zoals ook uw bedrijf waarschijnlijk wil groeien, is ook Microsoft op zoek naar groei.

Waar vroeger Dynamics ERP pas begon vanaf 3 gebruiker verlaagt Dynamics 365 Business Central deze drempel naar 1 gebruiker. Dit betekent dat een zeer grote groep van startende bedrijven nu ook naar Microsoft Dynamics 365 Business Central software kijken om met bedrijfssoftware aan de slag te gaan. En dankzij de herkenbaarheid en sterktes van Office 365 zal Microsoft Dynamics 365 Business Central er zeker ook in slagen marktaandeel in dat segment te winnen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central software staat voor groei, zowel voor klanten als voor Microsoft.

Een nieuw product met een mooie toekomst 

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een nieuw product, dat steunt op stevige historische fundamenten. Vele implementatiepartners zoals ons bedrijf zijn bezig met het aanpassen van hun Dynamics software voor het Business Central platform.

De komende jaren mag u dus zeker heel wat add-ons en apps voor Microsoft Dynamics 365 Business Central verwachten.

Weten wat Microsoft Dynamics 365 Business Central software voor uw bedrijf kan betekenen? Bel ons of contacteer ons via onderstaand contactformulier!