Dynamics CRM, de CRM module in Dynamics software

U bent op zoek naar Dynamics CRM? Wij helpen u graag!

CRM is een veel gebruikte term, een vlag die vele ladingen dekt.

Dynamics CRM is software voor de volgende afdelingen: Verkoop, Marketing, Services. En werkt naadloos en in en met uw Dynamics software.

Verkoop Dynamics CRM

Voor moderne bedrijven heeft Dynamics CRM geen geheimen. Want in elk gezond bedrijf wil men goed het overzicht bewaren op alle werkzaamheden in het kader van aanbestedingen en verkoop, en de juiste acties op de juiste momenten nemen.

Onze ervaring is dat bedrijven dit zo simpel mogelijk willen functioneren en verkopen zonder al te veel extra administratie of typwerk.

Speciaal hiervoor werd Dynamics CRM ontwikkeld.

Het koppelt met uw Outlook agenda en laat u toe taken en activiteiten op te volgen in het kader van aanbestedingen, bestekken en verkoop. U kan uw offertes opvolgen en uw prognoses berekenen. U kan taken delegeren aan andere medewerkers. En u synchroniseert deze informatie met uw Outlook en smartphone, zodat u het ook steeds van op de baan ziet.

Marketing Dynamics CRM

Marketing is een tweede vakgebied binnen de CRM module van Microsoft Dynamics.

Binnen Dynamics vindt u standaard CRM voor marketing. Deze CRM laat u toe doelgroepen te definiƫren en segmenten en campagnes te lanceren, al dan niet in combinatie met een extra e-mailmarketing systeem. U kan er uw digitale marketing mee aansturen.

U krijgt dus sowieso standaard marketing CRM meegeleverd met uw Dynamics software.

Services CRM in Dynamics

Services software is de derde grote discipline in CRM.

Services software gaat meestal over software voor de planning, opvolging en facturatie van onderhouden, herstellingen, installaties, keuringen en andere servicestaken.

Services CRM is standaard niet voorzien, maar wij hebben hiervoor aparte oplossingen in huis.